Advocats al seu costat.

El dret és present en tots els àmbits de la vida, tot i que sovint no en siguem conscients. La societat actual, dinàmica i complexa, ens planteja constants interrogants, enfront als quals la intervenció professional es fa imprescindible.

Consultar els seus dubtes legals, i rebre assessorament abans de qualsevol actuació és garantia d’èxit.

Volem donar respostes a les preguntes més freqüents: “Ho puc fer, això?. M’ho poden fer això?. És denunciable? Em cal un advocat? Me’n puc anar de casa? Em puc negar a pagar? Podem arribar a un acord?” i tantes d’altres preguntes que ens plantegen cada dia els nostres clients.

Una pregunta recurrent és … quan em costarà?. Per només 60 euros tindrà les seves respostes, i si calen més actuacions, li elaborarem un pressupost totalment gratuït i ajustat a les seves necessitats.

Confiïn-nos els seus problemes legals, obtindrà respostes.

Posem a la seva disposició els serveis d’una xarxa de professionals especialitzats, això ens permet oferir-los una amplia gama de serveis, des de un complert servei d’assessorament per a empreses, passant per la mediació familiar, serveis d’estrangeria,serveis penals, serveis de família.

A mes dels nostres col·laboradors habituals a tot Catalunya, els recordem que pel cas que sigui necessari realitzar accions legals a l’estranger, disposem de col·laboradors permanents a França, Itàlia, Bèlgica, Romania i Argelia, tots excel·lents professionals dels que en podem garantir un impecable servei.

Adreça

la nostra adreça:

Marques de Camps, 17 5è Girona

Telèfon:
Correu electrònic:
Contacta